Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

vrijdag 3 december 2010

Surprise en cadeautjes

Nee.....we hebben Sint nog niet gevierd....maar onze oudste moest een surprise maken voor school. Vorige week zondag de surprise samen met dochter gemaakt en al eerder een rijmpje verzonnen.
Ze had haar vriendin Kim getrokken, waar ik al eerder eens een cadeautje voor maakte...klikken maar.

Nu was het wel een makkie omdat ze ook allebei al jaren bij dezelfde dansschool zitten. Dus dit is het geworden (ik kan het nu laten zien, want vanmiddag hebben ze het Sinterklaasfeest op school gevierd).Een mooi podium en het rijmpje. Onder het podium zat nog een "echt" Polly Pocket meisje verstopt (vandaar ook de Polly Pocket meisjes op het podium, waarvan 1 met Kim's gezicht) en een lekkere chocoladeletter. Het podium kan ze naderhand ook gebruiken om met haar Polly Pockets op te spelen. Kim was er heel blij mee.

Vanochtend nog een cadeautje voor een vriendinnetje van Nina in elkaar gezet en nog snel langs de speelgoedwinkel voor een boek. De dagen ervoor was ik er niet aan toegekomen, maar ik werk altijd het beste onder druk.......dus hierbij ook het resultaat van een ochtendje werken en shoppen.

 

Het welbekende notitieblok-to-go met Dapperstof.

Een leuk leesboekje.

En dan nog even snel inpakken.

Zelfgemaakt labeltje eraan en wat linten....tada.....weer twee cadeautjes klaar om weggegeven te worden.
En de jarige vond het helemaal geweldig! Ze kwam het zelfs nog even tegen mij zeggen toen ze Nina thuis afleverden :-)

En omdat ik toch al zo lekker bezig was met inpakken, gelijk maar de resterende Sintcadeautjes ingepakt. Van voorgaande jaren had ik nog zoveel inpakpapier liggen, dat ik dit jaar slechts 1 klein rolletje Sintpapier hoefde (nou eigenlijk hoefde het dus niet, maar ik kon het weer niet laten) te kopen. En nog heb ik wat kleine stukjes papier over voor volgend jaar, hoeveel Sintpapier kan een mens op voorraad hebben?! haha. :-)

Zondag komen een paar Pieten de zak met cadeautjes afleveren en zullen we een pietenspelletje gaan doen zodat er om de beurt een pakje uitgepakt kan worden. Opa en Oma zijn uiteraard ook weer van de partij. Jammer alleen dat de meiden de volgende dag gewoon om half 9 op school moeten zijn.
Met eten doen we zoals altijd lekker makkelijk, dit keer wat pasteitjes, stokbrood met kruidenboter uit de oven en waarschijnlijk ook wat worstenbroodjes o.i.d. Geen gedoe, geen viergangen diner, geen gourmet (dat bewaren we voor de kerst), maar wel lekker gezellig. Ik ben sowieso geen keukenprinses en ik wil bovendien niks missen van het feest door ellenlang in de keuken te staan. En....niet onbelangrijk....de meiden vinden dit makkelijke eten heel lekker en ook heel gezellie ;-)
Voor een ieder die het dit jaar weer lekker ouderwets gaat vieren......FIJNE PAKJESAVOND!!!!! ....en geniet vooral van de blije gezichtjes want die zijn onbetaalbaar!!

p.s. Ben benieuwd hoe jullie pakjesavond vieren?! Hebben jullie ook zo'n vast ritueel tijdens pakjesavond??Groetjes Conny

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuke surprise hebben jullie gemaakt! Echt heel leuk en orgineel! En wat een onwijs mooie stof is dat. (Dapperstof...ik ga het meteen ff googlen). Mooi gemaakt ook die memoblok houder!
  Fijne pakjesavond. Alhoewel de Sint niet naar Australie komt op pakjesavond heeft hij toch een pakketje opgestuurd. Boffen wij even!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ontzettend leuke surprise! Hier liggen sinds een aantal jaren de pakjes onder de boom, maar met pakjesavond trekken we lootjes (zonder surprises) zodat we wel met wat kleine pakjes voor elkaar een gezellig avondje hebben.

  Fijn sintweekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat super mooie suprise vraagje hoe heb je die gemaakt? zou hem namlijk ook graag maken voor mijn dochter. groetjes eva

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...