Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 13 september 2010

Cadeautje

Vandaag een cadeautje gemaakt voor een vriendinnetje van Lara. Ze is uitgenodigd om op het feestje te komen a.s. zaterdag.
Het notitieboekje en de Tinkerbell-stickers komen van de Zeeman en de potlood en pen van het Kruidvat. Verder nog 1 lineaal en 1 geodriehoek uit een set van de Blokker (Best Budget serie), daar komen ook het knijpertje met een bloem erop geplakt vandaan (beiden los gekocht en zelf geplakt). Morgen alleen nog een leuke gum scoren en eventueel nog een puntenslijper en dan denk ik dat het al met al een heel leuk en persoonlijk cadeau geworden is. Ze krijgt er ook nog een zelfmaakslinger met vogeltjes bij van het Kruidvat, alleen had onze Kruidvat het niet meer dus nu moet ik even verder zoeken.


Notitieblok-to-go A5 formaat
Gehaakt bloemetje
Strijkapplicatie-letters + pen door lusjes
Binnenkant met ietwat scheef zakje :-(
o.a. knijpertje met bloem
Pen en blocnote
Ik vond het wel grappig om de pen door de lusjes aan de buitenkant te steken. Er zijn nog wel wat punten ter verbetering. Zoals het scheve zakje en de iets te dikke vlieseline die ik heb gebruikt, die kreukt als je het binnenste buiten keert en hoe je dan ook strijkt, je blijft het toch een beetje zien. Maar goed.....het is en blijft handwerk natuurlijk.

Groetjes Conny

4 opmerkingen:

 1. Hoi Conny,

  Wat leuk om af te geven!!!!

  Trouwens,
  ik heb je "getikt". Kijk maar eens op mijn blog.

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ziet er erg leuk uit, dit cadeautje doet het vast goed. Zelf heb ik het ebook ook besteld, weet alleen niet of ik het al kan downloaden.

  Groeten, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Sabine,
  Bedankt voor het 'tikken' ik ga er even voor zitten met een bakkie thee om het in te vullen.

  Hoi Nienke,
  Het e-book-patroon werkt goed. Ik heb alleen het A5 patroon bij het hoofddeel 2 cm verlengd en bij het voeringsdeel 1 cm (als je het dan aan de stofvouw legt krijg je er toch 2 cm in totaal bij). Bovendien niet vergeten naden aan te knippen! Had ik bij mijn eerste exemplaar niet gedaan (ik wilde snel aan de slag en las het patroon niet goed:-))) en toen paste het kladblokje niet. Ach ja al doende leert men ;-)

  Groetjes aan jullie beiden!
  Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo cool gedaan! die zou ik wel willen hebben hoor! ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...