Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

donderdag 16 december 2010

Lappenmand

 
....Jawel.....daar (in die lappenmand) lig ik nu eventjes in. Fikse griep te pakken, rare steken in mijn hoofd, dan weer warm dan weer koud en ik zwabber hier op mijn benen.
Kon het toch niet laten om vandaag eventjes te spieken hoe het met mijn mede-bloggers gaat. Maar ben te moe om ergens op te reageren. Dus daarom maar even een klein berichtje hier.

Voor manlief valt het eventjes niet mee. Gezin en werken (en ook nog mijn (loop)werk op donderdag/vrijdag) dat is eigenlijk eventjes te veel van het goede. Dus het is even niet zo gezellig hier in huis. Kerstsfeer is even ver te zoeken.
De meiden blijven nu voor de 2e keer over deze week (1 keer vinden ze wel leuk, maar 2 keer wordt al minder en dan missen ze gewoon het gezellig middageten bij mama) en ze mogen na school alleen naar huis lopen (dat is natuurlijk wel weer even spannend.......niet in het minst voor mama :-( ).
Hopelijk verdwijnt de griep weer net zo snel als ie is opgekomen zodat ik weer een beetje evenwicht in de zaak kan brengen.

Tot zover eventjes vanuit de lappenmand.

Groetjes Conny

6 opmerkingen:

 1. Beterschap. Ik hoop dat je gauw weer opknapt.
  Groetjes, Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap, het is bijna kerstvakantie en dan is het allemaal wat makkelijker zonder schoolritme!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Conny, heel veel beterschap! Ik hoop net zo hard voor jou als voor de rest van je gezin dat je snel weer beter bent.
  Liefs Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja het heerst he...
  Ook hier al 2 zieken.
  Ik wens je heel veel beterschap!!!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoe enig leuk vrolijk je lapjes er ook uitzien in die mand ;-) wens je toch snel weer beterschap!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...