Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 1 november 2010

Herfstvakantie.......hoezo uitrusten??? (deel 1)

We hebben nog nooit zo'n drukke herfstvakantie-week gehad. Heb het gevoel dat ik er nu weer van moet bijkomen. Zoals ik al had aangekondigd, is er inderdaad  niets niet veel creatiefs uit mijn handen gekomen deze week.
Ik zal onze beslommeringen van deze week in delen bloggen, zodat ik tussendoor ook nog iets in huis kan doen ;-)))
Het begon eigenlijk al met de vrijdagavond voordat de vakantie überhaupt begonnen was. Lara had toen haar eerste echte schoolfeest en man wat was ze er zenuwachtig voor. Het begon al twee weken eerder. Er moesten nieuwe herfst/winterkleren gekocht worden en ook een setje voor het schoolfeest. Nou had ze ergens in april/mei een heel leuk glittergevalletje/jurkje gezien, maar dat vond ik toen zo'n onzin om te kopen, want geen feest in het verschiet....kerst mijlenver weg.....geen outfit voor naar school en al zeker niet voor op vakantie. "Maar mama.....het schoolfeest in groep 6 komt er ook aan" aldus Lara die toen nog gewoon in groep 5 zat...... "eerst maar even afwachten wat ze gaan doen bij dat schoolfeest want vorig jaar was het een gala-feest en dan kun je niet met zo'n glittergevalletje aankomen"...aldus mama.....
Tja....en nu was het thema van het feest " gemaskerd bal" met nette kleding (hadden we toen toch maar.....).
Dus op zoek naar het glittergevalletje....wie weet hebben ze 'm nog......nada natuurlijk, en bij alles wat ik tevoorschijn toverde uit de rekken keek Lara niet met zo'n sprankeltje in haar ogen dus ik voelde al dat dit heel lang ging duren.
Uiteindelijk een setje bij elkaar gezocht wat het goed doet op verjaardagen en kerst en ook zelfs het schoolfeest (vond mama). Lara moest nog over de streep getrokken worden. Dus het setje gekocht met de verzekering dat...mochten we nog iets anders heel leuks vinden....dit setje weer terug ging naar de winkel. Uiteindelijk konden we natuurlijk niks anders vinden en was Lara toch wel heel blij met het setje en moesten er natuurlijk (vond mama) foto's gemaakt worden. Want zo'n 1e schoolfeest leg je natuurlijk wel even vast voor later.....:-)

Eerst foto's gemaakt van het oefenen met de make-up (mam, mag ik dan ook mascara op?)  en het haar, een dag van tevoren.
Hier dan het setje....ook met gekke poses uiteraard want dat willen de meiden dan altijd weer :-)
En zo ging ze de volgende dag naar haar schoolfeest....met knikkende knieën (en moeders ook hoor....wat had ik graag als een vlieg op de muur mee willen kijken.... en papa....die wilde het liefst mee als bodyguard hahahahaha.....).
En wat vond ze het leuk!! De juf had ook zo van die meiden genoten "ze hebben zo lekker staan swingen met elkaar, was heel leuk om naar te kijken" aldus de juf. De meesten van haar schoolvriendinnetjes herkenden Lara in eerste instantie niet....dus outfit en masker waren zeker geslaagd.

De volgende dag hadden ze nog hun wekelijkse dansles....ze moesten nog even flink oefenen....want op donderdag en vrijdag was het optreden geblazen! Maar daarover later meer.

Zondag zouden we naar mijn nichtje gaan om haar nieuwe huis te gaan bewonderen, maar omdat vriendlief een vreselijke migraine had, ben ik alleen met de meiden er naar toe gegaan.  Het was wel even rijden (ongeveer 1 1/4 uur) met onderweg veel fikse regenbuien, dus heel vermoeiend.
Maar het was de moeite waard, wat een mooi huis en zo mooi ingericht.......ik wil meteen ook van alles in mijn huis veranderen.....en het was bovendien reuze gezellig.
Ik had natuurlijk de passenmapjes voor mijn zussen meegenomen en de memoborden voor de kleine Romaysa om uit te kiezen, maar dat hebben jullie al eerder kunnen lezen.
Terugweg verliep vlekkeloos, zonder al te veel regen. Maar door het inspannende rijden heb ik wel nog 3 dagen last van mijn spieren in mijn rug gehad.....je wordt ouder mama.......:-)

Tot zover even mijn herfstvakantie perikelen.......wordt vervolgd.

 
Groetjes Conny

2 opmerkingen:

 1. Nou, Lara ziet er prachtig uit! Ik vind haar haar ook erg leuk 'opgemaakt'! Gaaf hoor. Hopelijk is de rust ondertussen weer een beetje weder gekeerd. In ieder geval goed nieuws want je hebt mijn give away gewonnen!!!
  Als je me de text laat weten die je graag op het schilderijtje wilt en je adres gegevens dan stuur ik het zo snel mogelijk op!
  Groetjes uit Australie.
  Monique
  email: monique@moncherrycraft.com of moncherry@live.com.au

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een week vakantie is gewoon veel te kort; we hadden nog zoveel op de planning staan, maar te weinig tijd. Je dochter zag er echt geweldig uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...