Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

donderdag 4 november 2010

Kleuren

Vroeger was ik altijd al gek op kleuren. Als ik een keertje ziek was (gebeurde niet zo vaak) en mijn vader ging naar zijn werk, vroeg ik altijd of hij een kleurboek mee wilde nemen. En dat deed ie dan ook trouw en voelde ik me alweer een stukje beter :-)
Lange tijd kwam er van kleuren niets meer terecht, maar sinds de kinderen er zijn kleur ik vrolijk met ze mee. Nu ze ouder worden zijn het vooral kleurplaten maar echt leuk vind ik het om mandala's te kleuren.
De afgelopen dagen ben ik veel op scrapbooksites gaan neuzen en kwam verschillende kleurtechnieken tegen met waterverf en Copic Markers. Nou heb ik beide niet in mijn bezit maar sinds een half jaartje heb ik wel een mooie doos met aquarelpotloden van Bruynzeel (achteraf heb ik er spijt van dat ik niet een grotere doos met meer kleuren heb gekocht).

In eerste instantie mochten de meiden er niet mee kleuren Maar je ziet het al aan de geslonken exemplaren, mama kon toch geen nee zeggen, maar ze moesten er wel een beetje zuinig mee omspringen.

Na al die leuke scrapboekkleur-sites kreeg ik de kriebels, dus snel bij digital stamps gezocht naar wat leuke plaatjes, die vervolgens overgetrokken (is toch alleen voor eigen gebruik) toen lekker een beetje kleuren met mijn aquarelpotloden en dan een beetje water erover om het geheel te blenden et voila......


Hij is wel heel schattig geworden, toch??

Morgen ga ik met mijn vriendinnetje waar ik 10 jaar terug voor het laatst mee gewerkt heb, lekker naar de Kerstcreatiesbeurs in Den Bosch. Dit doen we trouw ieder jaar. Beetje kijken, workshoppen, kopen en vooral lekker bijkletsen.
Daar ben ik van plan op zoek te gaan naar Copic Markers want dan lijkt het kleuren me nog veel mooier en leuker worden.

Deze dame maakt trouwens de leukste schilderijtjes....en.....jawel ik heb ook eens wat gewonnen....jippie.....onderstaand schilderijtje komt mijn richting op. Zodra ik hem binnen heb zal ik 'm (met tekst) op de foto zetten.Voor wie ook zin heeft gekregen om te gaan kleuren, kijk maar eens naar de volgende You Tube filmpjes:
 

En voor leuke digital stamps of gewone stamps op deze site http://www.highhopesstamps.com/
Daar komt ook het varkentje vandaan (stamp nr. R-134).


Groetjes Conny

7 opmerkingen:

 1. Ik heb wat afgekleurd, dozen stiften en potloden versleten en als ik dit zo zie ... dan gaat het opeens een beetje kriebelen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk dat samen kleuren met je kinderen! Ik doe het ook erg graag samen met mijn dochter! Alhoewel bij ons thuis knutselen (knippen en plakken en kleien) helemaal in is op het moment :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het plaatje en het linkje naar mijn blog!
  Mijn ouders konden vroeger ook de potloden niet aanslepen. Zoveel heb ik er versleten. Tegenwoordig blijft het alleen maar bij schilderen.
  Fijn weekend alvast.
  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gekleurd, ik hou ook erg van kleuren.
  Ook gefeliciteerd met je gewonnen schilderijtje.
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En wat hebben jouw potloden prachtige punten! Kleuren met kinderen vind ik ook een ideale manier om iets met ze samen te doen, waarbij je jezelf ook goed kunt vermaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super zeg! Ja kleuren blijft leuk.... ook als je groot bent!
  Enne gefeliciteerd met het winnen van de give away van mijn zusje!
  Fijn weekend!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kleuren kan ik nog wel maar tekenen echt totaal niet!
  Hier worden heel veel potloden versleten omdat de dames niet met viltstiften mogen kleuren omdat dan niet de blaadjes maar de hande, stoelen, muren etc etc onder komen te zitten. En dat ligt vooral aan nummer 2+3!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...