Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

vrijdag 12 november 2010

Memobord Nina

Het memobord van Nina is eindelijk af.

Hij stond al een tijdje half afgemaakt in huis te wachten op wat extra lint, maar omdat ik door de weeks geen auto ter beschikking heb, kan ik alleen op zaterdag naar mijn stoffen/lintenwinkeltje. En de afgelopen zaterdagen zaten helemaal vol, vandaar dat het even duurde.


Lintje is hier net iets te kort zoals je ziet.

Maar nu had ik dinsdag de auto even geclaimd van vriendlief (die heel lief fietsend naar zijn werk ging om vervolgens afgepeigerd thuis te komen 's avonds :-) ) om de meiden naar hun nieuwe dansles te kunnen brengen, dus kon ik, onder schooltijd, snel even het resterende stukje lint aanschaffen.


Nina was er helemaal heppie mee! Let trouwens niet op de bruine vlekken op het behang (gevalletje waterschade). Het is de bedoeling dat Nina ooit nog eens (hopelijk snel) naar Lara's kamer verhuisd....Lara naar de zolder....en Nina's huidige kamertje een hobbyruimte wordt. Dus dat wordt klussen voor ons! :-((

Overigens is het brengen met de auto naar dansles een crime. Sowieso zitten ze nu niet bij elkaar. Nina gaat van 5 tot 6 naar dansen en Lara van 6 tot 7. Ook heel onhandig met eten. En het betekent heel wat heen en weer gerij.
Bovendien kan ik bijna niet eens onze straat uitkomen omdat ze 1 straat verder de boel helemaal opengebroken hebben voor nieuwe rioleringen. Het verkeer zat hier om de hoek al helemaal vast en Lara kwam dan ook te laat voor haar dansles.
Dus volgende keer gewoon op de fiets met de meiden. Van tevoren makkelijk en licht eten. Tussendoor blijf ik samen met Lara gewoon daar (dus haakwerk kan weer eens lekker mee).

Groetjes Conny

2 opmerkingen:

 1. Je memobord is leuk geworden, en sportende kids ... blijft altijd een geregel :-)

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is heel erg leuk geworden.
  Hier is het nog erger gestelt met de dansles. NOa op woensdag ochtend van 9-10 en Yara van 11-12. En het is helemaal aan de andere kant van de stad. Gelukkig gaat Noa samen met haar beste vriendinnetje. Ik breng ze en haar moeder haalt ze op. Maar ik voel me die dag wel een sort vanb taxi-chauffeur.
  En inderdaad het kussentje is gemaakt van jouw stofje :) Heb er nog een kussentje van gemaakt voor mijn verloop en wil er ook nog een schortje van maken :)
  Zo zie je het is goed terecht gekomen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...