Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 18 oktober 2010

passen/cadeaubonnen-mapjes

Ken je dat probleem? Ben je in de stad, wil je iets kopen, en betalen met die cadeaubonnen die je voor je verjaardag hebt gekregen, liggen de bonnen natuurlijk weer thuis, want die cadeaubonnen wil je niet de hele tijd meeslepen in je tas, je portemonnee wordt er te dik van, ze worden groezelig en ga zo maar door.
Zo ook met de pasjes die je maar zelden gebruikt en net dat je ze nodig hebt (bijvoorbeeld bij de vlaaienman, waar je stempeltjes op een kaartje krijgt), heb je ze niet bij, ook weer omdat de portemonnee er te dik van wordt.

Dat probleem kende ik wel. Maar ben achter de naaimachine gekropen en heb toen dit in elkaar gefreubeld.

Een passen/cadeaubonnen-mapje. Een proefexemplaar want de stof zit op z'n kop. De randen zijn een beetje dik. Maar al met al een bruikbaar exemplaar voor mezelf.

Na een verjaardag en het showen van mijn nieuwe mapje, werden mijn twee zussen meteen enthousiast en wilden ook zo'n mapje.
Mijn oudste zus wilde eigenlijk alleen een mapje voor al haar pasjes en mijn andere zus wilde dezelfde als mijn exemplaar, dus met bonnenvakje.
En zie hier het resultaat.Bovenste mapje is voor mijn oudste zus, dus alleen voor pasjes.
Onderste mapje voor mijn andere zus, met bonnenvakje.


Zondag zie ik ze weer, dus meiden.....ik neem ze mee!

Groetjes Conny

4 opmerkingen:

 1. Heel herkenbaar! En wat een super handig mapje heb je ontworpen! Echt helemaal leuk!
  Je zussen zullen er vast ook erg blij mee zijn!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, ik moet ook eens meer dat soort dingen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee! Ik worstel hier ook altijd met het probleem van de bonnen, en niet alleen deze van verjaardagen enz., maar ook van de kermis... Misschien moet ik ook maar eens in gang schieten om zo'n mapje te maken! Ik vind het idee geniaal!

  groetjes,
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat goed gedaan! Echt super knap. Daar zullen ze vst heel blij mee zijn die zussen van jou boffen maar :)
  Goed idee om te swappen. Lief dat je aan mijn gedacht hebt op de markt! Ik denk alleen niet dat ik een metertje stof heb liggen. Dus of je stuurt mij een halve meter en ik jou een halve meter of ik stuur je twee halve metertjes.
  Geef je mij even aan wat je mooie kleuren vindt? En wat echt niet! Mogen het kinderstofjes zijn (heb namelijk een hele leuke met hertjes en konijntjes geloof ik, paars, turquoise als ik me niet vergis). Jij zegt het!
  Groetjes Michaja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...