Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 25 oktober 2010

Memoborden

Gisteren het nieuwe huis van mijn nichtje bewonderd. Mijn twee zussen waren er ook en ze waren helemaal blij met hun nieuwe passenmapje.

Herinneren jullie deze tas nog?? De moeder van het meisje had op haar verjaardag nog een "bestelling" geplaatst. Ze wilde graag een memobord in roze tinten maar dan wel met haakjes eronder om er eventueel wat kettinkjes of haarelastiekjes aan te kunnen hangen.
Ik had er zaterdag 2 gemaakt en nog andere lapjes stof meegenomen voor het geval ze andere stofjes/kleurtjes wilde. Gisteren de memoborden meegenomen naar de housewarming want daar zouden ze ook naar toe komen.
Ze vonden ze allebei heel leuk maar het memobord met de patchwork stof vonden ze het allerleukst.Het patchwork memobord krijgt nu een plaatsje in Romaysa's slaapkamer.

Onderstaand memobord plaats ik in mijn webwinkeltje, dus wie interesse heeft kan 'm daar bestellen.
Vandaag nog een tweede exemplaar van het patchwork memobord maken, dit keer voor mijn jongste dochter Nina, want zij vond 'm ook al zo leuk.

Deze week hebben de meiden herfstvakantie, dus ik moet  even zien of er verder nog iets creatiefs uit mijn handen komt deze week.

Fijne week iedereen!

Groetjes Conny

4 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk - en zo fleurig!
  Leuke blog! =)
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze heel erg leuk en weer erg leuke stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je even op mijn blog bent geweest, nieuwsgierig als ik ben, doe ik dan natuurlijk precies andersom en neus even bij jou. Je achtergrond heeft gelukkig iets vrolijks op deze mistige maandagmorgen vol opstartproblemen. Ik ga even een rondje maken ...

  Groetjes,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...