Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

donderdag 10 maart 2011

Over bomen en bossen en volle hoofden

Kennen jullie dat gevoel.....dat gevoel van heel graag iets willen maken, knutselen, met je handen bezig willen zijn??? Ik wel....momenteel is dat vooral kaarten maken, maar kennen jullie dit gevoel ook......al googelend op internet om ideeen op te doen op al die scrap-/kaartenblogs en dan door de bomen het bos niet meer kunnen zien??? Om dan met een hoofd vol kaartideeen, verlamd voor de computer blijven hangen.....en dat er dan aan het eind van de dag nog helemaal niets creatiefs uit je handen is gekomen......Nou van dat gevoel heb ik nu echt last.
Zoveel moois gezien op de diverse blogs dat het me gewoon duizelt, er is eigenlijk geen ruimte meer voor eigen ideeen......erg lastig want er ligt nog zoveel mooi papier op me te wachten, maar nu kan ik er even niks mee.

Dan maar even wat foto's van gisteren. Kaart gemaakt voor mijn "schoonvader" (Marcel en ik zijn niet getrouwd dus officieel mag ik hem natuurlijk niet mijn schoonvader noemen :-) ).

Nina's kaartje voor opa.....
Lara's kaartje voor opa.....

En nou maar hopen dat mijn inspiratie weer terugkomt (zelfs een titel bedenken voor dit berichtje lukte me maar niet).

Ik wens jullie alvast een inspiratievol weekend toe :-)

Lieve groet, Conny
3 opmerkingen:

 1. Zo herkenbaar, ik had alles klaar liggen om afgelopen winter een krans te maken ... nu bruis ik van de ideetjes om eieren te versieren voor in een mooie schaal. De inspiratie is er, maar heb een flink gebrek aan energie waardoor het halen van materiaal en's avonds knutselen niks komt, en ooooh wat baal ik daarvan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hopelijk komt je inspiratie snel terug, samen met het mooie lenteweer! Hier in België is het momenteel heel mooi weer!

  veel succes met de inspiratie en nog een prettige zondag!

  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je mijn blog volgt Conny!!
  Wat een leuke kaarten hebben jullie gemaakt..
  En wat betreft de inspiratie, dan ken ik..
  Hopelijk lukt het gauw!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...