Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

zaterdag 5 maart 2011

Carnaval en nog wat kaarten

Hier de beloofde foto's van de carnavalsoutfits van de meiden.....De outfit van Lara kwam eigenlijk tot stand doordat ik dinsdag die hoed kocht (voor allebei de meiden) voor "gekke hoedjesdag" die donderdag op school zou zijn. Ze zou eigenlijk als Rock and Roll meisje gaan, maar er kwamen steeds meer ideetjes naar boven. Bloemetjes gehaakt voor op haar shirt en beenwarmers. Oude carnavals beenwarmers van mijzelf als mouwen aan haar shirt gezet en ook daar weer bloemetjes op. Ze had ook nog een rode gieter mee met wat bosjes roze zijden bloemen erin om het plaatje compleet te maken (natuurlijk vergeten op de foto te zetten).

Nina wilde dit jaar als zigeunermeisje, daar hoefde ik niet veel aan te doen, behalve haar haren in een mooie schuine staart, witte bloem erin. Nog wel een bandje voor om haar nek erbij gemaakt en een mooie zwarte waaier erbij gekocht (ook weer vergeten op de foto te zetten). En natuurlijk wat schmink bij beide meiden erop.
Ze hebben zo lekker kunnen feesten op school.

Nog even wat plaatjes van de verjaardagsdoos, met de door Nina gemaakte kaart.....Nog een kaartje gemaakt door Nina (met een beetje hulp van mam):

en nog twee van mijn hand:


Deze kaart heb ik o.a. gemaakt met de chipboardletters van Kruidvat. Ze plakken echter niet echt goed, dus je moet er echt nog wel een likje lijm tegenaan gooien.

De kaart met de rondjes heb ik gemaakt met mijn 'nieuwe' (tweedehands) speelgoedje.....de Fiskars shape cutter. 't Is even wennen maar het werkt wel goed. Ben er helemaal blij mee. Nu nog wat mallen van fiskars kopen. Ben vooral op zoek naar de ovalen mal.....heeft iemand er misschien eentje over???? :-)

Fijn weekend allemaal!


Lieve groet Conny

2 opmerkingen:

  1. Je meiden zien er fantastisch uit. Die hebben vast een sup carnaval gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke carnavaloutfits. Leuk je verjaardagsdoos en wat is het toch altijd leuk om kaarten te maken.
    Groetjes, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...