Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 10 januari 2011

Het is weer MAMA-tijd!

De vakantie is voorbij en nu weer tijd voor MAMA. Ik zit hier nu al weer anderhalf uur achter mijn schermpje allerlei blogs te bekijken en ook weer nieuwe...heerlijk even verstand op nul en alleen maar mooie plaatjes kijken en leuke verhaaltjes lezen.
Heb de afgelopen 2 weken niet veel gedaan, behalve veel kaarten (pesten......jongste dochter is er vooral dol op en wij inmiddels ook, iedere vrije minuut hoorden we haar zeggen: ' Mam, zullen we eventjes kaarten? 1 potje maar??? ;-)), spelletjes, uitslapen (jawel! ik dacht dat het er nooit van zou komen, maar zelfs de meiden hebben uitgeslapen.....nou ja...af en toe dan :-)), filmpjes gekeken, beetje achter de naaimachine gezeten, zieke kindjes verzorgd, zelf gammel op de bank gehangen, familie bezoeken, kerst gevierd, nieuwjaar gevierd, bioscoopje gepakt, auto laten repareren, vouwwagen ingeruild voor een hopelijk beter exemplaar, shoppen voor een salontafel (maar nog niet geslaagd)...........maar tussendoor was het heerlijk relaxed met kinderen die eindelijk weer eens lekker lang boven op hun kamers konden spelen met Barbies en aanverwante artikelen.

Er stonden in de vakantie nog 2 kinderfeestjes gepland (1 vriendinnetje van Nina was jarig en 1 van Lara), waarvan we er 1 hebben moeten afbellen omdat oudste dochter nog ziek was. Ik heb voor beide jarigen nog wel wat in elkaar gezet......tada.......Het onderste setje moet ik nog eventjes inpakken en dan kan Lara het vanmiddag aan de (niet meer) jarige geven. Als het jarige meisje bij ons komt spelen wil ze vaak 3D-kaarten maken. Vandaar een 3D-mini boekje erbij, dan kan ze zelf thuis aan de slag. Ik doe er ook nog wat gekleurd karton bij voor de kaarten zelf.

Gisteren was ik van plan om lekker even in de tuin te werken, maar een flinke hoofdpijn dwarsboomde dat plannetje. Heb dus gisteren alleen maar op de bank gelegen, af en toe paracetamolletje erin en 's avonds was eindelijk de hoofdpijn gezakt tot een acceptabel niveau en kon ik gelukkig mijn favoriete programma "Boer zoekt vrouw"  kijken. Heerlijk.

Nu is het helaas weer over met de pret en moet ik over tot de orde van de dag want, 2 weken de boel de boel laten is heel fijn......maar nu wordt het dus even aanpoten geblazen.


Groetjes Conny

5 opmerkingen:

 1. ik vind ook dat je weer enige dingen gemaakt hebt!!! echt erg leuk, vallen vast en zeker in de smaak denk ik zo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk weer allemaal. En ook leuk te zien dat het stofje met de matroesjka's ook met mij mee terug gekomen is uit Nederland :)
  Fijne avond
  Liefs Michaja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk zo'n kerstvakantie waarin niks moet ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. klinkt gezellig !!

  de boekjes vind ik elke keer weer zooo leuk.
  Al die stofcombi's, ik blijf kijken.
  En grote meisjes/jarigen vinden ze vast ook heel leuk !!

  marian'ne m

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...