Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

vrijdag 14 januari 2011

Nog meer cadeautjes

Het is jarigen-tijd op school. Vandaag en morgen heeft Lara een feestje bij 2 van haar vriendinnetjes. De beide jarigen wilden het liefst geld krijgen. Gelukkig maar, want ik ben de memoblokjes maken een beetje zat aan het worden. Dus even bij deze medeblogster (even naar beneden scrollen voor de tutorial) gekeken om ideetjes op te doen want alleen maar geld geven in een envelopje vind ik eigenlijk helemaal niks. Dus spulletjes tevoorschijn gehaald en lekker freubelen.....dit is het resultaat.Bij Kim heb ik er zelfgebakken havermoutkoekjes in gedaan, omdat ze daar helemaal gek op is. Voor Alyssa heb ik er wat snoepgoed in gedaan..........en in de zelfgemaakte mini-envelopjes natuurlijk wat geld.

Hopelijk valt het in goede aarde.

Het feestje vandaag begint om 18.15 uur en ze gaan discozwemmen tot 21.30 uur.......best wel eng vind ik (en Lara vindt het zelf ook best spannend)........ ik zal pas rustig kunnen zitten als ze weer veilig en wel thuis is.

Nu snel nog even zelf een koekje verorberen want het ruikt hier heerlijk :-))))))


Groetjes Conny

4 opmerkingen:

 1. Super leuke cadeautjes! Enne, bedankt voor je tip over je mede-blogger. Ik heb meteen even gekeken en een hoop ideetjes opgedaan!
  Enne,lijkt mij ook spannend hoor.... je meisje dat gaat zwemmen met een hele groep. Maar kleine meisjes worden groot...
  Fijn weekend!
  groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lijkt me super !!! Een echt creatief idee !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gemaakt!
  Groetjes Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een ontzettende leuke en vooral lekker kadootjes :) En wat lief van je dochter dat ze haar lievelingskoekjes aan haar vriendinnetje wilde geven.
  Fijne avond
  Liefs Michaja

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...