Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

dinsdag 18 januari 2011

Meester-werkje

Nou ja....een werkje gemaakt voor de meester :-)
De meester van Nina viert morgen namelijk zijn verjaardag. En creatief als ik ben ;-) wilde ik toch weer iets van eigen hand maken.....maar voor een meester iets verzinnen is toch iets moeilijker dan voor een juf.
Gelukkig weten we dat meester Frank een heel goede kuntschilder is (hij mocht zelfs zijn schilderij bij de Koningin laten zien)......dus bedacht ik een variant op de potloodrol........tada......zie hier de KWASTENROL :-)
De buitenkant heeft een stoere ruit met velours strijkletters erop en de binnenkant heb ik gemaakt van badstof. Als de kwasten een beetje nat zijn dan neemt het badstof het vocht goed op. Natuurlijk geen lintjes en tierelantijntjes eraan voor een meester, maar stoere zwarte leren veters om de boel dicht te strikken. Hieronder ingepakt en wel op de foto, met wat Engelse drop erbij. Nina kan het morgen vol trots aan de meester geven. De meiden vinden het gelukkig nog steeds leuk als ik iets maak voor hun vriendinnetjes en/of meester/juf.


Nu neem ik weer even tijd voor mijn huis. Ik wil kasten op gaan ruimen, anders inrichten, en in mijn achterhoofd schreeuwt er steeds een stemmetje.......DE ZOLDER.......DE ZOLDER......DE ZOLDER.....ja ja ja....ik weet het ik moet nu echt eens aan de slag met de zolder leeghalen......ik ben alleen dat doosje kwijt waar mijn MOED inzit.......en dat heb ik echt nodig......moed om er aan te gaan beginnen......ik denk dat dat doosje ergens op zolder ligt hihihhihihi....;-)))))Groetjes Conny

6 opmerkingen:

 1. Meestal zie je ze moet potloden, heel leuk voor kwastjes ook natuurlijk! Zwart wit vind ik altijd even mooi. Stijlvol!
  Ik heb de 3 Connie briefjes in de grote Giveaway hoed gedaan, fingers crossed!
  Een gezellige dinsdag, Connie xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh, leuk ... wou dat ik ff meester frank was :-)
  En tja, die zolder ... vroege lentekriebels????

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg leuk die kwastenrol! En erg origineel! De meester was er vast super blij mee!
  Groetjes Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoii, je was op mijn blog geweest,..maar met het lettertype is niets mis, waarschijnlijk was je tegelijk met anderen een reactie aan het plaatsen en dan krijg je van die taferelen..., maar ik kon je reactie gewoon lezen..
  Groetjes Marieke
  PS, leuk hoor je meesterwerkjes, erg origineel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh jasses zo n stemmetje.... die roept bij mij ook van alles.... ik negeer het nog even ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die meesters, juffen, vriendjes en vriendinnetjes hebben maar mooi mazzel met zo'n creabea als jou!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...