Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

dinsdag 29 november 2011

op verzoek......

Op verzoek van het zusje van een vriendinnetje van Lara, heb ik voor haar I-pod een hoesje gehaakt. Ze heeft zelf de kleurtjes, het knoopje en het bedeltje uitgezocht en toen ging ik aan de slag.....zonder patroon.....


Ze was er heel erg blij mee en het hoesje werd meteen aan vriendinnetjes geshowed. :-)

Verder was dit afgelopen weekend errug druk. Mijn vader van 90 jaar meegeholpen met verhuizen naar een andere woning in een serviceflat. Hij woont nog zelfstandig, alleen kan hij hier ook gebruik maken van de faciliteiten in het verzorgingshuis, zoals beneden koffie drinken, biljarten, alarmering als er iets gebeurd etc. Voor hemzelf zal dit hopelijk meer contacten met andere mensen opleveren en voor ons toch wel een veiliger gevoel.Met mijn neef gaat het overigens heel goed. Hij heeft een operatie ondergaan in zijn hoofd en dat is allemaal heel goed gelopen. Hij is nu weer thuis en krabbelt weer op, is bezig om zijn conditie op te vijzelen en krijgt binnenkort (uit voorzorg)  een maandlang iedere dag een bestraling van 1 minuut. Hij is zelf zeer positief ingesteld en dat maakt het voor iederen een stuk makkelijker om mee om te gaan. En zijn prognose ziet er alleen maar rooskleurig uit. Je bent echt een kanjer Thijs!!

Lara heeft een creatieve dag op de weekendschool achter de rug. Ze hebben allemaal een eigen schilderij gemaakt, wordt ook nog tentoongesteld en gebruikt als decor op een podium in de stad.
Ze mochten zelf een kleur kiezen als achtergrond en een woord uitkiezen die goed bij hun past en daar een schilderij bij maken. Lara is van jongs af aan al gek op regenbogen, die zie je ook in bijna al haar tekeningen terug......zo ook hier :-)


En Nina heeft eindelijk haar A-zwemdiploma gehaald. Jippie!

spannend!!

daar gaat ze!
't is een makkie mam :-)

in spanning afwachten tot je je naam hoort.....
Yes!!! gehaald :-)))))
Goed hoor Nien!!

Tussen de bedrijven door ook nog een halve surprise samen met Nina gemaakt en dat telefoonhoesje.

Deze week nog druk met surprises afmaken met de meiden, rijmpjes verzinnen, resterende Sint-cadeaux bij elkaar scharrelen :-) en nog een labello-hoesje maken en cadeautje kopen voor een jarige waar Nina vrijdag een feestje bij heeft.

Dus ik ga weer snel aan de slag.


Lieve groetjes Conny

1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd Nina!! en wat een ooi hoesje zeg voor dat vriendinnetje. Och , wat een lieve vader lijkt me dat, ik hoop dat hij nog veel gezellige jaren mag beleven in zijn nieuwe huisje.XXX

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...