Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 11 april 2011

Tuin schoonmaken en kaartjes

Dit weekend druk in de tuin bezig geweest. Eerst de voortuin weer in orde gemaakt en gisteren met dat heerlijke weer achter in de tuin bezig geweest, weer een gedeelte geschoffeld en het grote terras schoongespoten met de hogedrukreiniger. Ik hoef jullie niet te vertellen hoe ik er aan het einde van de dag uitzag......wat een troep geeft dat zeg....maar het terras is weer schoon en we zien weer de originele kleur van de steentjes :-)
Vandaag ga ik met het achterste gedeelte van de tuin aan de slag....de steentjes moeten ook daar schoon........de kinderen blijven vandaag eventjes over tussen de middag, zodat ik niet met een zanderige kop op het schoolplein hoef te staan :-)))))

Vorige week ook nog 2 kaartjes gemaakt. Vooral de mannenkaart vind ik zelf erg goed gelukt.....zonde eigenlijk om op te sturen :-)


Stempel is van Marianne design "Snoesjes" en ingekleurd met Copic Ciao Markers. De bloemetjes zijn van het Kruidvat. De papiertjes van 2 papierblokken van Art Talent (ook Kruidvat).
De rest weet ik eigenlijk niet meer waar ik het vandaan heb. Dat vind ik zo knap van de meeste kaartenmakers die ik hier op de diverse blogs tegenkom. Ze weten precies hoe alle papiertjes die ze gebruiken heten en waar ze vandaan komen etc. etc. Van deze stempel wist ik het nog wel omdat het nog in de originele verpakking zat. Maar zodra het in een cd-hoesje verdwijnt ben ik het ook weer kwijt. Misschien toch maar eens een systeem voor bedenken?!

En dit is dan de mannenkaart.
Deze gaat vandaag nog op de bus. Maar ik zal zo'n kaart zeker nog eens maken. Erg leuk om te doen en leuk resultaat.
Het zwart/witte papier is dubbelzijdig scrappapier (de ruit is de ene kant en het achtergrondpapier is van de andere kant) van CreaMotion (eigenlijk iets te dik om mee te vouwen) gekocht bij mijn favoriete hobbywinkeltje "Hobbygeluk" en het is mijn geluk dat ie bij mij in de buurt zit....'k fiets er dus met enige regelmaat naar toe.  We hebben ook een Pipoos in de stad, maar da's toch wat verder weg en de prijzen liggen daar ook wat hoger dan bij Hobbygeluk.
De embellishments komen daar ook vandaan. Het zakhorloge komt uit een zakje met allemaal nostalgische attributen (zeer geschikt voor mannenkaarten) en het ronde looking glass stickertje is van making memories (was flink afgeprijsd, dus altijd leuk :-)).
Het roze papier komt uit een Vintage pad-boekje (ooit gekocht bij Action)

De vouwtechniek van het overhemd heb ik hier vandaan.
En die van de stropdas hier.

Zo.......en dan nu weer de handen uit de mouwen en aan de slag met de hogedrukreiniger.

Lieve groet Conny

2 opmerkingen:

  1. Met je 'zanderige' hoofd niet op het schoolplein willen staan; hoeveel moeders staan er elke dag niet met die look aan het schoolhek haha ... leuke kaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaartjes! De mannenkaart is inderdaad erg leuk!
    Groetjes Esther

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...