Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

dinsdag 19 april 2011

Fotoloos

Helaas......of mijn fototoestel is niet meer goed, of het USB-kabeltje werkt niet meer.....feit is dat ik geen foto's meer op mijn computer krijg. En ik had nog wel zo'n leuke kaartjes gemaakt :-)

Dus.....even wachten maar......er wordt aan gewerkt.

Intussen ben ik met dit mooie weer, druk in de tuin bezig geweest en ook binnen in de slaapkamer is er een wervelwind door gegaan. Dat was ook echt nodig want inmiddels was het meer een opberghok geworden waar we dan ook 's avonds nog moesten slapen. Nu is alles weer fris en schoon en opgeruimd en kunnen we op een normale manier rond het bed lopen en gewoon een kast opentrekken zonder eerst wat spullen te moeten verzetten.....een heerlijk gevoel :-)
Volgende klus voor vandaag is de kledingkast van binnen eens goed opruimen, wasjes draaien en de laatste strijkmand wegwerken.

Toch nog even wat foto's uit de "oude" doos (die hier nog op de computer staan).

Onze 2 meiden, na een dagje met papa thuis (mama ging weer eens de hort op :-) ), geschminkt en wel.....wat een prullekes waren/zijn het toch :-)))))Lieve groet Conny

3 opmerkingen:

 1. Heel leuke foto's! En dat is toch altijd weer leuk om eens terug te kijken, niet?

  groetjes en veel succes met het opruimen van de kleerkast.
  Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei opruimklussen probeer ik altijd aan te pakken als het regent en balen joh dat je de foto's niet op je computer krijgt, maar deze zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opruimen praat me er niet van!! Maar als het eenmaal gebeurd is is het toch altijd wel fijn!
  Je hebt twee pracht van meiden. Wat een heerlijke snoetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...