Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 17 november 2014

Daar ben ik weer....

Het heeft even geduurd maar ik ben er weer. Mijn "creatieve flow" is gelukkig weer een beetje terug aan het komen en ik vond dat ik maar weer eens wat moest laten zien hier op mijn blog. De laatste tijd ben ik me meer aan het toeleggen op het kaarten maken. Tussendoor heb ik ook nog een bijzonder leuke workshop Project Life gevolgd bij Creatief Centrum Heesch onder leiding van Tineke Visser. Ik sta zelfs nog op een paar foto's. Kijk hier maar eens: workshop Project Life . En ben ik naar de Kreadoe in Utrecht geweest. Daar heb ik natuurlijk weer veel meer gekocht dan ik op mijn lijstje had staan.....maar het was ook allemaal zo leuk en als je daar rondloopt wordt je zo hebberig......zucht....al die leuke creaspulletjes..... En dan ga ik komende vrijdag ook nog naar Kerstbeleving in Den Bosch met een vroeger collega-vriendinnetje van me. Dat doen we elk jaar om ook even lekker te kunnen bijkletsen.

Maar goed....ik ga proberen om weer wat vaker mijn kaartjes en andere zaken hier te laten zien. Vanochtend heb ik een soort van foto-box in elkaar geflanst om zo mijn kaarten beter op de foto te kunnen krijgen...maar....ik vind het resultaat niet echt om over naar huis te schrijven. Nou heb ik ook geen super-de-luxe fotocamera, maar een simpel toestelletje en al heel oud, maar ik zal het ermee moeten doen.

Ik heb 3 bijna dezelfde kaarten gemaakt dit weekend die ik nog ga versturen vandaag. Het zijn niet de leukste kaarten om te moeten maken, maar ja, ook dat hoort bij het leven.


De achtergrond van de kaarten komt uit een Vintage paperpad die ik al een tijdje heb liggen. Ik vond het wel toepasselijk voor een Condoleancekaart. Ik heb er een vlinder opgeplakt die ik geponst heb met de Martha Stewart vlinderpons. Ik heb er eerst eentje plat op de kaart geplakt en de tweede er bovenop en dan alleen in het midden geplakt zodat de vleugeltjes van de kaart afkomen. Omdat ik eigenlijk nooit condoleancekaarten maak heb ik ook geen echt sentiment die erbij hoort, maar ik vond deze toch wel toepasselijk.

Ik ben benieuwd wat jullie van de kaarten vinden. Mochten jullie nog tips hebben dan hoor ik dat graag.

Fijne maandag allemaal!
Conny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...