Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

woensdag 2 oktober 2013

Even bijkletsen

Daar ben ik weer eens! Zo lang weggeweest dat ik weer even moet kijken hoe ik een nieuw bericht kan maken met al de "nieuwe" indelingen bij Blogger :-).
Er is dit jaar al veel gebeurd. Mijn schoonmoeder en mijn vader zijn beide begin dit jaar overleden en dat heeft best een impact gehad op ons allemaal. Maar het krijgt langzaam aan allemaal een plekje. Zelf voel ik me steeds beter de afgelopen tijd, zowel lichamelijk als geestelijk. Er is het afgelopen jaar weinig creatiefs uit mijn handen gekomen, maar daar wil ik de komende tijd toch wel verandering in brengen. Ik heb als eerste maar een nieuw hoesje voor mijn nieuwe telefoon gehaakt. Was ook nodig want op het moment dat ik mijn telefoontje kocht/kreeg was er voor dat nieuwe model nog geen leuk telefoonhoesje op de markt.


Verder zijn we ons afgelopen zondag rot geschrokken want onze kat Mylo, die we als zwervertje vorig jaar december in huis hebben genomen, kwam met een bungelend achterpootje en veel bloed de huiskamer binnengestapt. Bleek dat hij aangereden was en hij zijn achterpootje gebroken had. Hij is inmiddels geopereerd en moet nu 2 maanden in een bench blijven om zijn pootje te laten 'herstellen'. Het gewricht in zijn pootje is met een pin vastgezet, die kan hij wel bewegen, maar de verwachting is dat het allemaal gaat vastgroeien, dus in de loop van de tijd zal hij zijn pootje niet meer kunnen buigen, maar het zal wel in een dusdanige stand blijven staan dat hij hem wel kan gebruiken. De meeste katten presteren het om zelfs met zo'n stijf pootje de schutting over te klimmen. Nou is Mylo echt een buitenkat (komt ook door zijn zwerversbestaan toen hij heel klein was), dus ik hou mijn hart vast als hij weer genezen is. Het liefst hou ik hem binnen, maar het is nu al heel moeilijk om hem in zijn bench te houden :-). Hij krijgt 2 x per dag een pilletje anticiotica, een spulletje wat we in zijn bekje moeten spuiten voor snellere genezing en is ook ontstekingremmend en een zalfje om op zijn wonden te smeren.  We hebben gelukkig een grote bench kunnen lenen van een vriendin, dus hij heeft redelijk de ruimte. Hij mag twee maanden niet rennen, springen, trappen lopen. We hopen natuurlijk dat het allemaal goed gaat. Hij is wel heel aanhalig en weet door te rammelen aan de kooi, duidelijk te maken als er iets aan de hand is.......kattenbak vuil, kleedje/mandje is niet goed, aaien :-) maar vooral...IK WIL HIER UIT :-)
We hebben sinds de zomervakantie ook nog een klein dabbertje rondlopen: Chica. Een fel dametje die veel speelt maar ook fijn op schoot kan liggen slapen bij je. Een schatje is het en een pittige kluif voor Mylo. Toen zijn pootje nog goed was, daagde ze hem voortdurend uit, tot hij het zat was en dan kreeg ze een flinke tik of een hap naar haar pootje. haha....maar dat deerde haar niks, ze rende net zo vrolijk weer achter Mylo aan zodra hij weer in het zicht was....dondersteen!
Groetjes Conny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...