Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 1 juli 2013

Lang geleden....

Het is lang geleden....meer dan 1 jaar......dat ik hier op mijn blog een berichtje plaatste. Gebrek aan motivatie om te knutselen en te bloggen mede ook omdat mijn fysieke gezondheid het afgelopen jaar het een beetje liet afweten en daardoor ook mijn geestelijke gezondheid niet je-van-het was. Maar stukje bij beetje krabbel ik weer op en ik voel me nu steeds vaker weer de oude. Het freubelen begint ook zo langzaamaan weer terug te komen. Dus ik dacht laat ik er maar weer eens een blogje aan wagen :-)

Onderstaand patroontje heb ik via via hier weggeplukt. Het is zo'n lekker (free) patroontje om snel even op een avondje te maken. 1 of 2 per avond :-)

 Mijn oudste dochter neemt deze straks mee naar een "fuif" bij een vriendinnetje met heel de groep 8 van dit jaar. Na de vakantie gaat ze naar de middelbare. Een nieuwe fase voor haar (en niet in het minst voor mij :-) ). Zal raar zijn om na de vakantie alleen mijn jongste dochter nog naar school te moeten brengen....maar ja alles went.....zeggen ze ;-)

Lieve groetjes Conny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...