Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

woensdag 13 juni 2012

Verjaardagsfeestje Nina

Ben ik weer.......nu verder met het feestje van Nina.

Nina is op Koninginnedag jarig. Het kinderfeestje hebben we door omstandigheden pas op 6 juni kunnen vieren. Ik wilde het dit keer (vanwege de stress) ook niet allemaal thuis hebben, dus werd er gekozen voor de bioscoop.

Dit was (een deel van) de uitnodiging.Dit keer draaide er gelukkig wel een leuke kinderfilm.

De enveloppen werden ook nog even versierd en in de vakantieweek afgegeven bij de vriendinnetjes.


De cadeautjes werden gegeven, uitgepakt en bewonderd.

Daarna was het tijd om de taartpunten te versieren met vlaaivulling, verse aardbeien en vruchtenmix en tot slot natuurlijk slagroom.

 Smullen maar! :-)

Vorig jaar waren we de snorrenfoto bij Nina's feestje vergeten, dus nu even goedmaken natuurlijk.


 Altijd leuk zo'n snorrenfoto.

Smile :-))))))))))
De meiden vonden het wel spannend, want we hadden nog niet verraden naar welke film we zouden gaan. Ze wisten alleen dat het een 3D film zou zijn. Het meisje bij de kassa deed ook even mee, door niet om te roepen welke film er ging beginnen. Dat kon ook makkelijk want we waren de enige bezoekers van die film en hadden zodoende de bioscoop voor onszelf.  Hoe leuk kun je hebben toch?!

Voor de bioscoop
Toen we bioscoop binnenkwamen, bleek er ook nog een proeverij geregeld te zijn. Scholieren van een school uit Den Bosch deden dit voor hun afstudeeropdracht. We mochten allerlei dingen proeven die eigenlijk over de houdbaarheidsdatum heen waren en toch gewoon nog te eten waren. Chocolade en snoepjes en dergelijke. Was allemaal nog gewoon lekker hoor (niemand ziek geworden :-) ). Bewijst maar weer, gewoon je ogen en neus gebruiken (bij verse producten is het natuurlijk wel zinvol om je aan de houdbaarheidsdatum te houden).

De proeverij
De film was heel leuk. De meiden kregen elk een eigen tray mee met popcorn (zoet of zout), frisdrank (naar keuze) en een grote spek. Omdat we de enige in de zaal waren konden de meiden na afloop nog even lekker gek doen en er werden zelfs een paar radslagen gemaakt.

Thuisgekomen moesten ze zichzelf even vermaken. Een paar gingen om de beurt Just Dance op de Wii doen. Een ander ging even tekenen, of meekijken op de Ipad. Gelukkig hebben ze zich niet verveeld.  Ondertussen ben ik samen met vriendlief de broodjes, hamburgers en worstjes klaar gaan maken en konden ze lekker gaan eten. Bij de broodjes ook nog wat frietjes gebakken. Daarna nog een knetterijsje en toen was het feestje alweer gedaan en werd iedereen naar huis gebracht.

Just Dance
Gelukkig voor moeders duurt het weer een jaar tot de volgende kinderfeestjes pffffff....

Maar gelukkig had iedereen het leuk gehad en de jarige niet in het minst :-)

Oh ja....de traktatie van Nina voor school was ik vergeten op de foto te zetten, maar als je bij een eerder berichtje kijkt over de verjaardag van Lara dan zie je dezelfde traktatie. Alleen i.p.v. een parasolletje hadden we een soort van prikkertje met allerlei bloemetjes. 

Volgende keer laat ik weer eens wat knustels zien van de afgelopen tijd.


Lieve groetjes Conny

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...