Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 27 juni 2011

Gehaakt lippenbalsemhoesje

Eindelijk de haaknaalden weer eens uit het vet gehaald. Want ik zag zo'n leuk patroontje voor lippenbalsem. Heb het patroon wel moeten aanpassen, want bij mij werd ie veel te klein.
Maar dit is dus het uiteindelijke resultaat.

de allereerste, na veel aanpassingen van het patroon


hier hangend aan mijn sleutelbos, samen met mijn Lucky-bird

De twee van de meiden heb ik niet kunnen fotograferen omdat ze mee naar school zijn. Misschien volgen die later nog.

Deze had ik voor Nina gemaakt, maar een dag later nog een paarse met cupcake-knoop en die vond ze toch leuker, dus snel omgeruild.
Met K.ruidvat-lippenbalsem erin.


Deze zijn echt leuk om te maken. Lekker snel tussendoor. Zodra ik weer een beetje normale foto's kan maken (we zijn op zoek naar een nieuw fototoestel), dan zet ik deze ook in mijn webwinkeltje.

De dames moesten gisteren nog optreden met DeDe Danceballet. Het ging weer helemaal goed! En wat vonden ze het weer leuk! Daarna nog even de Luikse Markt opgelopen en heel wat Hello Kitty bedeltjes gekocht. Deze wilde ik eigenlijk aan de lippenbalsem-sleutelhanger hangen, maar misschien maak ik er wel armbandjes van......moet ik nog even op broeden wat het nu wordt :-)

Eventjes in huis werken en dan straks toch echt lekker even naar buiten met mijn spannende boek en anders kan ik altijd nog wat haken nietwaar?!

Geniet lekker van deze heerlijk warme dag!


Lieve groet Conny

2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...