Foreign readers

Hello Foreign readers :-)
It's nice to see you on my blog.
Especially for you I've installed Google Website Translator. Please click on that, if you want to read my blog in your own language.
Enjoy!

maandag 23 mei 2011

Ben er nog :-)

Ja hoor, ik ben er nog wel. Maar zo'n blogpauze is ook wel even lekker hoor. Kom weer aan dingen toe en merk dat het bloggen best verslavend is, maar zodra je weer een beetje afkickt het ook wel weer een stukje rust brengt. Voorlopig ben ik druk met andere zaken. Een communicantje volgende week, dus kapsels moeten uitgeprobeerd worden. De tuin moet nodig weer in het gareel gebracht worden. De 1e aanzet is al gegeven, namelijk de tegels zijn weer schoon en onkruidvrij. Dat nam 2 dagen in beslag, want wij hebben in de tuin allemaal kleine steentjes liggen, waar het onkruid graag tussenkruipt.
Badkamer moet nodig een schoonmaakbeurt. De kamers van de meiden hebben de dames (met een beetje hulp) weer opgeruimd en moeten nog even schoongemaakt worden. De was en strijk gaan natuurlijk gewoon door en tussen de bedrijven door wil ik ook meer gaan wandelen voor de conditie en natuurlijk de lijn :-)
En omdat ik nu meer met de 'normale' dagelijkse beslommeringen bezig ben, ligt het op het creatieve vlak even stil. Voor mij niets nieuws....mijn hele leven heb ik al creatieve aanvallen (zo noem ik het maar even). Heel gezond hoor, niks ernstigs.....alleen....het probleem is namelijk dat ik heel veel dingen leuk of interessant vind. Om daar aandacht aan te kunnen geven, komt de creativiteit er bij mij uit in 'aanvallen'. Dan ben ik weer een tijdje druk aan het haken........dan weer wat naaisels onder de naaimachine.....dan weer kaartjes maken.......sieraden heb ik ook nog bakken van vol liggen....en dan val ik ineens stil.....in zo'n stille periode geef ik mijn huis en haard meer aandacht o.a. met extra (of beter:-) ) schoonmaken en ben ik ook meer met mezelf bezig....dus beter eten en gezonder leven (althans een poging daartoe). En nu het ook wat mooier weer wordt.....lekker buiten in de tuin met een boekje en een kopje thee binnen handbereik.....echt genieten vind ik dat.

Bovendien lukt het nog niet met de foto's....wellicht moet er een nieuw toestel komen en da's wel weer even een extra uitgave.

Dus de pauzeknop blijft nog even ingedrukt bij mij.....overigens.....ik volg jullie nog wel hoor, maar ik reageer minder en blog zelf even wat minder.......waarschijnlijk komt dat ook wel weer goed...net als mijn creatieve aanvallen :-)

Een blogje zonder foto's vind ik zo kaal.....dus hier wat foto's van onze zomervakantie vorig jaar, toen de meiden gingen optreden bij de playbackshow.


Spannend....wanneer mogen wij nou......
Dit is eigenlijk na afloop van de show. Het animatieteam vroeg of ze nog eens het optreden wilden doen, zodat ze er een video van konden maken. Heb het echter niet kunnen terugvinden op YouTube. Anders had ik het filmpje hier ook wel even neergezet :-).
Het animatieteam was dik tevreden en wij ook :-D

Een lieve groet en een fijne week!

Conny

1 opmerking:

  1. Wat herkenbaar! Ik ben ook even de (knutsel) kluts kwijt momenteel. Ook ik ben eens even flink in de tuin bezig geweest en heb het huis eens even flink aangepakt. haha. Dat kan toch niet aan het jaargetijde liggen. Want die is bij ons beide erg verschillend;)
    Fijne week!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...